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SUB) 겉바속촉 통삼겹살 스테이크 굽기! 노오븐 냄비 하나면 충분해 | 고든램지가 되어보자 :: No-Oven Grilled…

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작성자 깔깔쿡스 kkalkkal c… 작성일20-12-24 00:00 조회0회 댓글0건

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안녕하세요. 깔깔쿡스입니다.
집에서 고기구어먹기 힘드시죠? 주방에서 구운 삼겹살 기름과 냄새가 거실까지 퍼지기 때문인데요. 기름과 냄새가 덜 퍼지고 평소 먹던 삼겹살보다 훨씬 맛있게 먹는 방법이 여기 있습니다. 특별한 날 겉바속촉 통삼겹살 스테이크 어떠세요?

Hello, we're Kkalkkalacooks.
It's hard to eat meat at home, right? This is because the oil and smell of grilled pork belly in the kitchen spread to the living room. Here's a way to spread the oil and smell of pork belly and eat it more deliciously than usual. Let's watch the perfect and clean way to grill pork belly on a special day!


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[재료]
통오겹살 1덩어리(수육용), 통마늘 10개, 소금, 후추, 오일(카놀라유)

[조리방법]
1. 삼겹살 껍질에 맛과 멋을 위해 칼집을 내주세요.
2. 모든 면에 후추와 소금을 듬뿍듬뿍 뿌려주세요.
3. 포일로 덮어 20분간 냉장 숙성해 주세요.
4. 냄비에 식용유 2큰술을 넣고 충분히 예열시켜주세요(뚜껑있고 높은 냄비를 사용해야 기름이 덜 튀어요).
5. 센불로 고기의 각 면을 1분씩 익혀주세요(고기의 지방면 부터 구워주세요).
6. 냄비를 간단히 닦고 새 기름을 부어주세요.
7. 고기를 세워 양 끝을 30초씩 익혀주세요.
8. 약불로 줄여 다시 고기의 각 면을 4분씩 익혀주세요(냄비가 얇으면 더 빨리 익으니 시간을 조절해 주세요).
9. 마지막 면을 익힐 때 통마늘을 넣어주세요.
10. 다익은 고기를 호일로 감싸 10분간 레스팅하여 육즙을 고기안에 가둬주세요.
11. 먹기 좋게 썰어 맛있게 드세요!

[깔깔 TIP]
1. 껍질이 붙어있는 오겹살로 구우면 더욱 맛있어요.
2. 시즈닝 후 겉표면에 생긴 물기(삼투압 현상에 의해 발생)는 키친타월로 제거하고 구워주세요.
3. 센불 - 각 면을 1분씩 약불 - 각 면을 4분씩

[Food ingredients]
One loaf of pork belly with fat, 10 whole garlic, salt, pepper, oil (canola oil)

[Cooking method]
1. Make a cut on the pork skin to enhance the taste and taste.
2. Sprinkle all sides of pork belly with lots of pepper and salt.
3. Cover with foil and refrigerate for 20 minutes.
4. Put 2 tablespoons of cooking oil in a pot and preheat enough(Use a high pot with a lid for less oil to splatter).
5. Cook all sides of pork belly on high heat for 1 minute(Grill the pork belly skin first).
6. Clean the pot briefly and add new oil.
7. Put the pork vertically and cook both ends for 30 seconds.
8. Reduce heat and cook all sides of pork for 4 minutes(If the pot is thin, it cooks faster, so please adjust the cooking time).
9. When you cook the last side of pork, add whole garlic!
10. Wrap the cooked meat with foil and rest it for 10 minutes to keep the juice in the meat.
11. Cut it into bite-size pieces and enjoy!

[Kkalkkal TIP]
1. It's even more delicious if you grill it with pork belly with the skin is attached to it.
2. After seasoning, remove the moisture (caused by osmotic pressure) from the surface with a kitchen towel and bake it.
3. Cook all sides of pork over high heat for 1 minute, and over low heat for 4 minutes.

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